Medlemsuppgifter

BLANKETT I WORD-FORMAT
Du kan också lämna dina uppgifter genom att ladda ned en blankett i Word-format. Fyll i den och sedan mejla in den.

BLANKETTEN HITTAR DU HÄR» [högerklicka och välj Spara länk som…]

På den här sidan lämnar du som medlemsföretag i Boxholms företagsförening information och kontaktuppgifter om ditt företag/din organisation.

Uppgifterna kommer att sammanställas och visas på den nya hemsidan som är under uppbyggnad, dels i en alfabetisk presentation av alla medlemsföretag, dels i ett branschregister. Tanken med branschregistret är att det bland annat ska vara till hjälp för de i vår bygd som letar efter en specifik produkt eller tjänst.

INNAN DU FYLLER I FORMULÄRET

1. Bransch

Du kan ange upp till tre branscher som du vill att ditt företag/din organisation ska synas under. Du måste ange åtminstone en. På ALLABOLAG finns ett branschindelningsregister som du kan använda dig av. Surfa in där och skriv ned de branscher som du vill ska kopplas till din verksamhet.

2. Bild

Exempelbild bredd 465 px höjd 310 px

Du ska också bifoga en bild, Den bilden kommer att visas i anslutning till ditt företag på hemsidan. Ladda upp ett foto eller motsvarande som ska representera ditt företag på företagsföreningens hemsida. Storleken på bilden när den kommer att visas på hemsidan är bredd 465 och höjd 310 pixels i 72 dpi. Max storlek för fil är 2 Mb.

3. Dags att fylla i formuläret

Använd formuläret nedan för att fylla i dina uppgifter.

 • GRUNDUPPGIFTER

  för medlemsföretag i Boxholms Företagsförening
 • Publikt namn som ska visas på företagsföreningens hemsida
  • Huvudnummer
  • Har ni hemsida? Ange adressen här
 • FÖRETAGSPRESENTATION

  En kort företagspresentation (max 300 tecken)
 • FÖRETAGSBILD

  Ladda upp ett foto eller motsvarande som ska representera ditt företag på företagsföreningens hemsida. Storleken på bilden när den kommer att visas på hemsidan är bredd 465 och höjd 310 pixels i 72 dpi. Max storlek för fil är 2 Mb.
 • BRANSCHTILLHÖRIGHET

  Här kan du ange upp till 3 stycken branscher som ditt företag/organisation verkar inom. Ange åtminstone en bransch.
 •